Arkiv

News

Saaborgini-meckande igen!

Har ju haft en hysterisk kolibri i höger utblås i min lilla Saab ett bra tag (år faktiskt). Tydligen var det e förvarning om en döende kupéfläkten! Till slut blevFortsätt läsaSaaborgini-meckande igen!

Flygplanskrasch med JetPack…

Nåja. Men nu har jag äntligen fattat varför jag brickat WordPress JetPacks magiska ”Delning”-funktion. Man kan tydligen inte från två helt separata webhotell med egna domäner och wordpress installationer köraFortsätt läsaFlygplanskrasch med JetPack…

Bus-Jenny

Saknar dej fortfarande!

Idag tänker man förstås lite extra på sin saknade vän. Tänk att det gått fem år redan! Idag var ju din födelsedag och med den fina vårsol det är idag hadeFortsätt läsaSaknar dej fortfarande!

Dop för lille Liam!

Så fick man även för första gången själv spela och sjunga på dop också! En rätt knölig låt med många taktbyten och lite klurig melodi ibland men ruskigt fin omFortsätt läsaDop för lille Liam!

Hela människan med premiär av mina egna låtar!

Fick ett erbjudande att vara med som lite hemlig gäst på ett event som Ria organiserat här i Gävle och för första gången spelade jag då bland annat mina egnaFortsätt läsaHela människan med premiär av mina egna låtar!

Nytt micfäste!

Att jag inte köpt ett för länge sedan! Jösses va mycket bättre än det original som jag använt och som jag dessutom råkat paja! MacGyver och tejp i all äraFortsätt läsaNytt micfäste!

God Jul!

Grönt ute och ingen snö! Men nu har man åtminstone smaskat i sig julbord och öppnat lite paket. Blev ingen egen liten julsång från min sida i år men jagFortsätt läsaGod Jul!

Gamla kunskaper?

Efter två härliga körövningskvällar så hamna man plötsligt med guran i näven och ett framtida litet uppdrag att snickra på! Fått tag på original noter (köpt!) men det var iFortsätt läsaGamla kunskaper?

Bilmontören Sören! :)

Efter en fin All Helgona igår med mycket vacker sång tillsammans med sköningarna i Bomhus Kyrkokör och ljuständning så var det dags att ta fram lite verktyg idag igen!   IFortsätt läsaBilmontören Sören! 🙂

Lyckad 130-årsfest!

Igår lördag fick man äran att delta på vår kära körlederska Gunilla och hennes käreste och basen Åkes gemensamma födelsedagsfest! Massor med skratt och underbar underhållning blandat med nya ochFortsätt läsaLyckad 130-årsfest!

Scroll UpScroll Up
%d bloggare gillar detta: