Bo Kaspers Orkester – finbesök i Gävlekonserthus!

Den 9:e december fick vi finbesök av det underbara norrländska vemodet i form av musik levererad av ingen mindre än Bosse och hans sköna orkester. Ute i sista minuten för biljett (dom gick åt sjukt snabbt) men han ändå få tag på två biljetter så min lille sambo kunde få bli bjuden dit som födelsedagspresent.

Vi bjöds på en skön blandning av musikstilar som nog bara kan beskrivas som just Bo Kaspers Orkesters egna sound. Härliga texter gör upplevelsen ännu bättre. Och som alla hade sagt – man ska se dom här herrarna live! Kan bara instämma…

En riktigt bra kväll blev det – trots bitande kyla och därmed rejäl brist på parkeringsplatser!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: