Kategorier
Datorer och teknik

Gävle Foto- och mediamässa!

Ja tyvärr missade jag själv detta evenemang eftersom jag var upptagen hela lördagen med sångutbildning! Varför ska allt kul vara samtidigt? Typiskt…

Som tur är fick jag chansen att medverka i allafall med några bilder som visades i en fotoutställning av Folkutbildningsuniversitetet. Skoj! Såg mina egna bilder i bakgrunden en par gånger på fejjan från mässan… Humor! 🙂

Klippte ihop alla mina bilder i utställningen till en liten film som finns nedan ifall du är nyfiken:

[embedplusvideo height=”365″ width=”600″ standard=”http://www.youtube.com/v/FhPrikyPUDU?fs=1″ vars=”ytid=FhPrikyPUDU&width=600&height=365&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep5123″ /]

Rekommenderar att köra fullskärm och HD versionen för att texterna till bilderna ska vara läsbara! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.